Tuesday, February 23, 2010

Dialog hari ini.

L: Eyh, korang nak lunch dengan P tak hari ni?
J: Tak kot, kenapa?
L: Hm, aku ingat nak menyibuk jap, nak mintak tolong sket *sengih*
J: Eh, P mana ada layan perempuan.
L: *gelak* I'm thinking about professional help here J.


Sebenarnya, kalaupun betul P tak layan perempuan. P pernah cakap "Kau? Kau bukan perempuan." Maka, apa yang boleh kita simpulkan di sini?

post script buat P, kalau aku bukan perempuan, aku adalah gay.

7 comments:

  1. p takut dengan perempuan lah. aku masih musykil dgn pernyataan gay tu. tapi kenapa aku rasa pernyataan p tu macam betul hah?

    ReplyDelete
  2. Maybe jugak dia takut dengan perempuan..

    Penyataan p yang aku bukan perempuan? Sebab aku ganas kot. Haha!

    ReplyDelete
  3. ah aku baru bayangkan kebarangkalian 'kau bukan perempuan' tu sebab kepala kau botak =p

    mana taw nazar kan. hehe =D

    ReplyDelete
  4. kepala aku botak? apa?

    hahaha!

    ReplyDelete
  5. kalau perempuan ganas aku suka pggil dia tiger. aummmmmmm~~

    erk~

    ReplyDelete
  6. kenapa aku rasa mcm salah je komen aku drop tadi. haih~

    ReplyDelete

Who are you?